LOGO

PHYSICAL EDUCATION
مطالب ورزشی پزشكي

نان سوخته نخورید


این قسمت‌های تغییررنگ داده، مملو از ترکیب‌های آکریلامیدی هستند که مواد سرطان‌زا محسوب می‌شوند. باقی ماندن خمیر از پخت قبلی یا تنظیم نبودن حرارت تنور هم باعث سوخته و سمی‌شدن سطح زیرین نان‏ یا قسمت‏هایی از آن می‏شود و متاسفانه به دلیل ناآگاهی، مردم این قسمت‏ها را هم مصرف می‌كنند.

بسیاری از افراد با این تصور كه نان‌های برشته ماندگاری بیشتر یا طعم مطلوب‌تری دارند، این نان‌ها را می‌خرند در حالی که آکریلامید که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی موجود در غلات، با درجه حرارت بالا و مستقیم، در محصولاتی مانند نان، بیسکویت، کلوچه، چیپس سیب‏ زمینی ایجاد و باعث قهوه‏ای یا سیاه‏رنگ شدن آنها می‏شود، سرطان‌زاست.

به‏ طور کلی نباید قسمت‏های خیلی برشته هر ماده غذایی‌ای را مصرف کرد زیرا ممکن ‌است دارای ترکیب‏های سرطان‌زا باشند که به محض ورود به بدن و تجزیه آنها ماده‌ای تولید می‏شود كه می‌تواند در درازمدت بر سلامت مصرف‌كننده تاثیر مخرب بگذارد و باعث بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

اگر قصد خرید نان‏ دارید، آنهایی كه رنگ روشن‌تر دارند انتخاب كنید و از مصرف قسمت‏های سوخته یا برشته نان‌ها (اعم از بربری، تافتون، سنگک و حتی نان‌های حجیم مثل نان باگت) پرهیز کنید، حتی بیسكویت و كلوچه ‏هایی كه سطح زیرین آنها سوخته است، نخورید.

منبع : www.salamatnews.com


دسته بندی : نان سوخته نخورید
» برنامه تمرینی تناسب اندام ( جمعه 9 آبان1393 )
» تفکیک عضلات ( پنجشنبه 8 آبان1393 )
» ده اشتباه که به مغز شما آسیب میزند ( دوشنبه 5 آبان1393 )
» ۱۰ اشتباه تمرینی ( دوشنبه 5 آبان1393 )
» کم مویی و ورزش ( شنبه 3 آبان1393 )
» پنج غذا برای کاهش چربی شکم ( جمعه 2 آبان1393 )
» برای کاهش وزن تمرینات قدرتی یا تمرینات هوازی؟ ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» بهترین لباس ورزشی ( دوشنبه 28 مهر1393 )
» روز تربیت بدنی مبارک باد ( شنبه 26 مهر1393 )
» هوای سرد و چربی سوزی ( شنبه 26 مهر1393 )
» عید سعید غدیر خم مبارک باد ( یکشنبه 20 مهر1393 )
» رشد عضله پس از تمرین ( یکشنبه 20 مهر1393 )
درباره من

سعید بیک زاده ٍ
مطالب موضوعی ،مقالات وسايت هاي تربيت بدني و پزشكي براي علاقه مندان و دانشجويان عزيز

ایمیل : BRUT1889@yahoo.com
banner 240x200px

دسته بندی ها