LOGO

PHYSICAL EDUCATION
مطالب ورزشی پزشكي

نان سوخته نخورید


این قسمت‌های تغییررنگ داده، مملو از ترکیب‌های آکریلامیدی هستند که مواد سرطان‌زا محسوب می‌شوند. باقی ماندن خمیر از پخت قبلی یا تنظیم نبودن حرارت تنور هم باعث سوخته و سمی‌شدن سطح زیرین نان‏ یا قسمت‏هایی از آن می‏شود و متاسفانه به دلیل ناآگاهی، مردم این قسمت‏ها را هم مصرف می‌كنند.

بسیاری از افراد با این تصور كه نان‌های برشته ماندگاری بیشتر یا طعم مطلوب‌تری دارند، این نان‌ها را می‌خرند در حالی که آکریلامید که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی موجود در غلات، با درجه حرارت بالا و مستقیم، در محصولاتی مانند نان، بیسکویت، کلوچه، چیپس سیب‏ زمینی ایجاد و باعث قهوه‏ای یا سیاه‏رنگ شدن آنها می‏شود، سرطان‌زاست.

به‏ طور کلی نباید قسمت‏های خیلی برشته هر ماده غذایی‌ای را مصرف کرد زیرا ممکن ‌است دارای ترکیب‏های سرطان‌زا باشند که به محض ورود به بدن و تجزیه آنها ماده‌ای تولید می‏شود كه می‌تواند در درازمدت بر سلامت مصرف‌كننده تاثیر مخرب بگذارد و باعث بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

اگر قصد خرید نان‏ دارید، آنهایی كه رنگ روشن‌تر دارند انتخاب كنید و از مصرف قسمت‏های سوخته یا برشته نان‌ها (اعم از بربری، تافتون، سنگک و حتی نان‌های حجیم مثل نان باگت) پرهیز کنید، حتی بیسكویت و كلوچه ‏هایی كه سطح زیرین آنها سوخته است، نخورید.

منبع : www.salamatnews.com


دسته بندی : نان سوخته نخورید
» آلودگی هوا و کاهش ماده سفید مغز ( سه شنبه ۲ تیر۱۳۹۴ )
» ولادت امام علی علیه السلام مبارک باد ( شنبه ۱۲ اردیبهشت۱۳۹۴ )
» خنده چیست؟ ( یکشنبه ۲۳ فروردین۱۳۹۴ )
» چند نکته درباره دگزامتازون ( شنبه ۲۲ فروردین۱۳۹۴ )
» ورزش وتغییرات ساختار مغز ( یکشنبه ۱۶ فروردین۱۳۹۴ )
» کتل بل و تمرینات آن ( جمعه ۷ فروردین۱۳۹۴ )
» ایام فاطمیه تسلیت باد ( دوشنبه ۳ فروردین۱۳۹۴ )
» سال نو مبارک ( جمعه ۲۹ اسفند۱۳۹۳ )
» حمام سونا و افزایش طول عمر ( پنجشنبه ۲۸ اسفند۱۳۹۳ )
» بهترین نوشیدنی ورزشی ( جمعه ۲۲ اسفند۱۳۹۳ )
» شیر داروی قلب ( پنجشنبه ۲۱ اسفند۱۳۹۳ )
» کرالینگ ( دوشنبه ۲۸ بهمن۱۳۹۲ )
درباره ما

سعید بیک زاده ٍ
مطالب موضوعی ،مقالات وسايت هاي تربيت بدني و پزشكي براي علاقه مندان و دانشجويان عزيز

ایمیل : BRUT1889@yahoo.com
banner 240x200px

دسته بندی ها

پیوندها