LOGO

PHYSICAL EDUCATION
مطالب ورزشی پزشكي

نان سوخته نخورید


این قسمت‌های تغییررنگ داده، مملو از ترکیب‌های آکریلامیدی هستند که مواد سرطان‌زا محسوب می‌شوند. باقی ماندن خمیر از پخت قبلی یا تنظیم نبودن حرارت تنور هم باعث سوخته و سمی‌شدن سطح زیرین نان‏ یا قسمت‏هایی از آن می‏شود و متاسفانه به دلیل ناآگاهی، مردم این قسمت‏ها را هم مصرف می‌كنند.

بسیاری از افراد با این تصور كه نان‌های برشته ماندگاری بیشتر یا طعم مطلوب‌تری دارند، این نان‌ها را می‌خرند در حالی که آکریلامید که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی موجود در غلات، با درجه حرارت بالا و مستقیم، در محصولاتی مانند نان، بیسکویت، کلوچه، چیپس سیب‏ زمینی ایجاد و باعث قهوه‏ای یا سیاه‏رنگ شدن آنها می‏شود، سرطان‌زاست.

به‏ طور کلی نباید قسمت‏های خیلی برشته هر ماده غذایی‌ای را مصرف کرد زیرا ممکن ‌است دارای ترکیب‏های سرطان‌زا باشند که به محض ورود به بدن و تجزیه آنها ماده‌ای تولید می‏شود كه می‌تواند در درازمدت بر سلامت مصرف‌كننده تاثیر مخرب بگذارد و باعث بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

اگر قصد خرید نان‏ دارید، آنهایی كه رنگ روشن‌تر دارند انتخاب كنید و از مصرف قسمت‏های سوخته یا برشته نان‌ها (اعم از بربری، تافتون، سنگک و حتی نان‌های حجیم مثل نان باگت) پرهیز کنید، حتی بیسكویت و كلوچه ‏هایی كه سطح زیرین آنها سوخته است، نخورید.

منبع : www.salamatnews.com


دسته بندی : نان سوخته نخورید
» کتل بل و تمرینات آن ( جمعه ۷ فروردین۱۳۹۴ )
» ایام فاطمیه تسلیت باد ( دوشنبه ۳ فروردین۱۳۹۴ )
» سال نو مبارک ( جمعه ۲۹ اسفند۱۳۹۳ )
» حمام سونا و افزایش طول عمر ( پنجشنبه ۲۸ اسفند۱۳۹۳ )
» بهترین نوشیدنی ورزشی ( جمعه ۲۲ اسفند۱۳۹۳ )
» شیر داروی قلب ( پنجشنبه ۲۱ اسفند۱۳۹۳ )
» راهکاری برای انرژی بیشتر و خواب منظم ( پنجشنبه ۲۱ اسفند۱۳۹۳ )
» فعالیت ورزشی و مریضی ( دوشنبه ۱۸ اسفند۱۳۹۳ )
» TRX چیست؟ ( جمعه ۸ اسفند۱۳۹۳ )
» بیماری ویروسی ابولا ( پنجشنبه ۳۰ بهمن۱۳۹۳ )
» نوع تیپ بدنی ( شنبه ۲۵ بهمن۱۳۹۳ )
» استروئید ( سه شنبه ۱۴ بهمن۱۳۹۳ )
درباره ما

سعید بیک زاده ٍ
حضرت علي (ع) :
"سلامتي بالاترين نعمت هاست."
ایمیل : BRUT1889@yahoo.com
banner 240x200px

دسته بندی ها