LOGO

PHYSICAL EDUCATION
مطالب ورزشی پزشكي

نان سوخته نخورید


این قسمت‌های تغییررنگ داده، مملو از ترکیب‌های آکریلامیدی هستند که مواد سرطان‌زا محسوب می‌شوند. باقی ماندن خمیر از پخت قبلی یا تنظیم نبودن حرارت تنور هم باعث سوخته و سمی‌شدن سطح زیرین نان‏ یا قسمت‏هایی از آن می‏شود و متاسفانه به دلیل ناآگاهی، مردم این قسمت‏ها را هم مصرف می‌كنند.

بسیاری از افراد با این تصور كه نان‌های برشته ماندگاری بیشتر یا طعم مطلوب‌تری دارند، این نان‌ها را می‌خرند در حالی که آکریلامید که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی موجود در غلات، با درجه حرارت بالا و مستقیم، در محصولاتی مانند نان، بیسکویت، کلوچه، چیپس سیب‏ زمینی ایجاد و باعث قهوه‏ای یا سیاه‏رنگ شدن آنها می‏شود، سرطان‌زاست.

به‏ طور کلی نباید قسمت‏های خیلی برشته هر ماده غذایی‌ای را مصرف کرد زیرا ممکن ‌است دارای ترکیب‏های سرطان‌زا باشند که به محض ورود به بدن و تجزیه آنها ماده‌ای تولید می‏شود كه می‌تواند در درازمدت بر سلامت مصرف‌كننده تاثیر مخرب بگذارد و باعث بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

اگر قصد خرید نان‏ دارید، آنهایی كه رنگ روشن‌تر دارند انتخاب كنید و از مصرف قسمت‏های سوخته یا برشته نان‌ها (اعم از بربری، تافتون، سنگک و حتی نان‌های حجیم مثل نان باگت) پرهیز کنید، حتی بیسكویت و كلوچه ‏هایی كه سطح زیرین آنها سوخته است، نخورید.

منبع : www.salamatnews.com


دسته بندی : نان سوخته نخورید
» روز تربیت بدنی مبارک باد ( شنبه 26 مهر1393 )
» هوای سرد و چربی سوزی ( شنبه 26 مهر1393 )
» عید سعید غدیر خم مبارک باد ( یکشنبه 20 مهر1393 )
» رشد عضله پس از تمرین ( یکشنبه 20 مهر1393 )
» اتفاقات بعد از تمرین ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» کفش مناسب دویدن ( دوشنبه 14 مهر1393 )
» ورزش و افزایش سوخت و ساز بدن ( یکشنبه 13 مهر1393 )
» عید سعید قربان مبارک باد ( یکشنبه 13 مهر1393 )
» تمرینی ساده برای تقویت عضلات بازو و شانه ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» درمان شلی و افتادگی پوست ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» جلوگیری و درمان آسیب ورزشی ( پنجشنبه 27 شهریور1393 )
» واقعیت ها و تخیلات مکمل های ورزشی ( سه شنبه 25 شهریور1393 )
درباره من

سعید بیک زاده ٍ
مطالب موضوعی ،مقالات وسايت هاي تربيت بدني و پزشكي براي علاقه مندان و دانشجويان عزيز

ایمیل : BRUT1889@yahoo.com
banner 240x200px

دسته بندی ها